En svensk ko

Dagsfärsk svensk mjölk, naturlig näring.

Från hage till mage

En Svensk Ko tar alltid kortaste vägen från kossan i hagen till din mage. I genomsnitt färdas den blå-gula kossans helsvenska mjölk endast 5 mil från hagen till Gefleortens mejeri, detta är kortare väg än något annat mejeri kan stoltsera med. Produkterna med En Svensk Ko logo på levereras alltid som dagsfärsk Mjölk det vill säga mjölken distribueras samma dag till butiken som den har producerats.

Den goda mjölken.

Mjölk från En Svensk Ko är inte bara god att dricka, man gör också en god gärning när man köper den blå-gula kossans mjölk då det går ett oavkortat bidrag till Rädda Barnen.

Läs gärna mer i denna artikel (pdf) >

Du väljer själv

En Svensk Ko arbetar för och vill bidra till mångfald i butikerna. Vi jobbar ständigt för att du som konsument ska ha större valfrihet i utbudet i din butik. För att vi och andra mindre producenter och leverantörerer ska kunna leverera närproducerade högkvalitativa livsmedelsprodukter till ett så konkurrenskraftigt pris som möjligt. Vi bidrar också till att butiken har valmöjlighet att välja leverantör och inte tvingas till att göra sina inköp på en monopolliknande marknad.

En naturlig sportdryck

Mjölk är inte bara en nyttig och naturlig produkt utan även en mångsidig produkt. Vi kallar det den naturliga sportdrycken eftersom den ger samma energi och har ett bättre näringsinnehåll än vanlig sportdryck. Ett naturligt val för alla motionärer och elitidrottare och dessutom mycket mer prisvärd.

Vi sponsrar Lars Erlman

En Svensk Ko är huvudsponsor för Lars Erlman, en "vanlig" vardagsmotionär som bestämt sig för att 2014 genomföra en svensk klassiker med en twist - Vansbro simningen, Vasaloppet, Vätternrundan samt Lidingöloppet inom 24 timmar inklusive transporterna mellan loppen. För att klara av dessa lopp dricker Lars mjölk från En Svensk Ko som energidryck inför och under sina träningspass. Nyttigt, gott och prisvärt.

Läs mer om Lars Erlman >